Blog #1

Nou, daar is tie dan, de eerste blog over de Drentse Boerderie 🙂

Inmiddels wonen we nu 2 weken in Drenthe en hebben we echt ervaren hoe lekker rustig het hier is. De eerste nachten was deze stilte wel even wennen maar dat gaat gelukkig snel, we slapen hier prima.

Vanaf de eerste dag wordt hard gewerkt aan het dak van het voorhuis. Inmiddels is 1 zijde nu gereed qua timmerwerk. De rotte plekken in het dakhout zijn hersteld en verder zijn er nieuwe panlatten aangebracht die ook nog eens uitgevlakt zijn zodat de nieuwe pannen weer mooi recht gelegd kunnen worden. De komende weken gaat dit project verder met de andere 2 dakzijden van het voorhuis.

Een nieuw raster voor het dak

Verder wordt er gewerkt aan de nieuwe bijkeuken en hebben we al heel veel kleinere klussen uitgevoerd zoals lampen ophangen, appelbomen gesnoeid, moestuintje omgespit (en nieuwe groenten gezaaid) en uiteraard al een paar keer het gras gemaaid.

Zo langzamerhand gaan we ook ons voorbereiden op de opening van de camping. Als de versoepelingen worden doorgevoerd zoals gepland zouden we vanaf 1 juli gasten kunnen ontvangen op de camping.

Wil je ook op onze camping staan, laat het ons weten! Dit kan het beste via het contactformulier op de contactpagina.

Groeten uit Drenthe!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *