De batterij opladen

Camping Roswinkel, Drenthe

Na een jaar hard werken is het nu tijd voor een welverdiende vakantie, even de batterij weer opladen. Even geen collega’s maar fluitende vogels om je heen, geen druk kantoor maar rust en ruimte.

Stel je voor, je sluit je ogen en hoort het windgeruis door de bomen en het vrolijke gefluit van de vogels. In je gezicht voel je de warmte van de zon en je droomt lekker weg in je stoel of hangmat.

De Drentse Boerderie biedt jou de rust en ruimte die je zoekt. Of je nu op de minicamping wilt staan of gebruik wilt maken van de B&B-kamers. De ideale plek om weer helemaal bij te komen.

Met de batterij weer helemaal opgeladen keer je uitgerust terug naar huis en mocht het opladen toch niet helemaal gelukt zijn dan hebben we altijd nog een setje penlights voor je klaarliggen ?.

Van harte welkom op De Drentse Boerderie!

One thought on “De batterij opladen

  1. Authentieke accomodatie in een prachtige omgeving.
    3 heerlijke dagen doorgebracht in deze historische boerderij. Het was goed toeven in het ruime appartement, slaapkamer heeft een uitstekend 2pers. bed. De ontvangst was reuze prettig.
    De omgeving is prachtig, een oase van rust. Ook aan te bevelen voor caravan en bed & breakfast overnachting. Veel vertier in de boerderij voor regenachtige dagen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *