Omleiding in Roswinkel

Vanaf vandaag is de straat Stad in Roswinkel afgesloten i.v.m. werkzaamheden aan de weg. Normaal gesproken is dit de belangrijkste toegangsweg naar De Drentse Boerderie. Er is ter plaatse een omleiding ingesteld, volg de omleidingsborden of onderstaande route om De Drentse Boerderie te bereiken.

Vanaf de N391 neem je afslag Roswinkel. Na de rotonde neem je de eerste afslag naar links (Zanddijk). Op de zanddijk neem je de 2e afslag naar rechts (De noordelijke vennen). Aan het einde van De noordelijke vennen sla je rechtsaf (Pastorieweg). Vanaf de pastorieweg neem je de 1e afslag naar links (Boetseweg). De Drentse Boerderie bevindt zich aan de rechterkant.

De wegwerkzaamheden staan gepland t/m 21 augustus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *